• Vestingartillerie

  • Zr.Ms Celebes in gevecht met een Kota Mara (1859)

  • Zr Ms Karel Doorman en Zr Ms Willem vd Zaan

  • Neptunusdiploma

  • Citadel van Antwerpen

  • Lanciers de la Garde Imperiale (Hollanders)

Achterkant20Veteraneninstituut


 Geachte veteraan,

De prestatie die u onlangs of in het verdere verleden als militair hebt geleverd in opdracht van politiek en samenleving wordt gewaardeerd. Uw militaire inzet onder bijzondere omstandigheden zult u nooit vergeten. Uw leven is er door beïnvloed en mogelijk zelfs ingrijpend veranderd, in positieve of negatieve zin.

Uw en uw relaties houden recht op optimale zorg en dienstverlening die verband houden met uw mHelpen20van20veteranenilitaire ervaringen. Verschillende instanties in Nederland bieden ondersteuning aan veteranen, elk voor andere vragen. Daar brengt het Veteranenloket nu verandering in. Vanaf 11 juni 2014 kunt u met al uw vragen terecht bij het Veteranenloket.

Het Veteranenloket biedt toegang tot de bestaande zorg en dienstverlening van het Ministerie van Defensie, het Veteraneninstituut, het Landelijk Zorgsysteem voor Veteranen, het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds en het Veteranenplatform en maakt ze centraal bereikbaar met één website en telefoonnummer, 24 uur per dag, 7 dagen per week. U kunt bij het loket terecht met elke vraag die u heeft, groot of klein, persoonlijk of praktisch. Dat geldt ook voor uw relaties.

Hulp nodig: neem direct contact op.

Online: www.veteranenloket.nl

Telefonisch: 088 3340000

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

 [ Terug ]

f t